Æg med rejer

- til nybegynderen på brød

Mængde: ca. 120 g
Tilberedningstid: Ca. 20 minutter


Det skal du bruge

1 æg
50 g optøede rejer
1 spsk mayonnaise
1 citron
Karse, purløg, basilikum eller brøndkarse
evt. lidt peber

Pynt
Lidt karse
Lidt purløg


Sådan gør du

Kog og pil ægget, det skal være hårdkogt.

Kom æg, rejer, mayonnaise, 1 spsk citronsaft og meget lidt fintrevet citronskal i en minihakker.
Blend, til det ser godt ud og ligner en smørbar salat, men med lidt fylde og struktur.

Smag salaten til.


Servering

Kom ca. 1 spsk. salat på ¼ stykke rugbrød eller blødt brød. Der skal ikke yderligere fedtstof under pålægget. Pynt evt. med lidt karse eller fintklippet purløg.


Holdbarhed

Pålægget bør bruges inden et døgn på køl i en tætsluttende beholder. Har du blandet grønt drys med i pålægget skal det spises straks og kan ikke holde sig.